IAR Systems tillsätter landschefer med ansvar för USA och Japan

Uppsala, Sverige5 juli 2016IAR Systems meddelar att företaget tillsatt två nya landschefer: Rich D’Souza i USA och Hiroshi Ishikawa i Japan. Kiyofumi Uemura, som tidigare kombinerat ansvaret för hela regionen APAC med rollen som landschef för Japan, kommer att behålla ansvaret för regionen APAC och även få en ny roll som ansvarig för företagets affärer inom fordonsindustrin.

”Att utnämna nya landschefer för Japan och USA hjälper oss att säkerställa vår tillväxt på dessa väldigt viktiga marknader”, säger Stefan Skarin, VD IAR Systems. ”Jag har gett dem ett tydligt uppdrag i att öka omsättningen och hitta ny affärspotential, och jag har tilltro till att de kommer göra ett bra jobb. Dessutom har vi tillsatt en ny roll med globalt ansvar för fordonsindustrin. Kiyofumi Uemera kommer att leda vår satsning inom denna industri, som är en av de mest snabbast växande marknaderna i världen.”

Rich D’Souza har omfattande erfarenhet inom teknisk försäljning med en backgrund inom ett flertal tekniska marknadsområden, såsom Internet of Things, medicinindustrin och flygindustrin. Även Hiroshi Ishikawa har en gedigen bakgrund inom försäljning och teknik med mer än 20 års erfarenhet i halvledarbranschen.

IAR Systems har sitt huvudkontor i Uppsala och försäljnings- och supportkontor i Japan och USA, såväl som i Europa, Kina och Korea. Företaget har framgångsrikt byggt en stark närvaro i Japan sen 2001 och har försäljning, teknisk support, marknad och logistik på plats. I USA är företagets 35 anställda fördelade över kontor i Kalifornien, Texas och Massachusetts.