IAR Systems uppdaterar sina världsledande utvecklingsverktyg för Renesas RX

Uppsala, Sverige – 25 april 2014 – IAR Systems är idag stolta att släppa en ny version av sina populära utvecklingsverktyg för Renesas RX-processorer. Den nya versionen av IAR Embedded Workbench för RX innehåller många nya funktioner, inklusive analys av så kallad stack usage, som gör att de världsledande verktygen för utveckling av RX-baserade applikationer nu är ännu mer kraftfulla.

”Stack är en viktig del i ett inbyggt system och om det används på fel sätt så kan det skada ditt system”, säger Micael Borgefeldt, produktansvarig för IAR Embedded Workbench för RX på IAR Systems. ”Tack vare funktionalitet för att analysera stackanvändningen i IAR Embedded Workbench för RX gör vi det möjligt för utvecklare att ytterligare förstärka systemstabilitet i sina RX-baserade system.”

IAR Systems utvecklingsverktyg erbjuder marknadens bredaste stöd för Renesasprocessorer och IAR Embedded Workbench för RX finns i flera varianter för att passa olika kundbehov. Mer information finns på www.iar.com/ewrx.