Connecting to Team Foundation Server

Technical Note 87817

Arkitekturer:

All

Komponent:

ewgui

Uppdaterad:

2020-01-14 16:04

Introduction

When trying to connect to Microsoft Team Foundation Server (TFS) from IAR Embedded Workbench using an "MSSCCI PROVIDER":

• A few seconds passes by.
  • A "server busy" error is shown.

Solution -- Use Subversion (SVN) as API

Besides using SCC, TFS can also communicate via a Subversion bridge, for example SvnBridge.

Deprecated Solution - Continue with SCC

Version 8 and later of IAR Embedded Workbench shared components do not provide SCC-integartion.

As of June 2017, IAR Embedded Workbench for ARM, AVR, MSP430, STM8 have been released with this new platform, with more to come.

Add a new key to Windows Registry.

For Windows 64-bit the key is:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Team Foundation Server MSSCCI Provider\Settings\IAR Embedded Workbench IDE\IarIdePm.exe

For Windows 32-bit the key is:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Team Foundation Server MSSCCI Provider\Settings\IAR Embedded Workbench IDE\IarIdePm.exe

For this key, add a 32-bit value “issues” (without quotation marks):

issues=dword:00000001

All product names are trademarks or registered trademarks of their respective owners.

Det här innehållet finns tyvärr inte på svenska.

Vår webbplats finns främst på vårt koncernspråk engelska, förutom det innehåll för investerare som vi är lagstadgade att kommunicera på svenska. Vi rekommenderar att du besöker vår globala webbplats på engelska för att få en bättre upplevelse.

Vi stöder inte längre Internet Explorer. För att få bästa möjliga upplevelse av iar.com rekommenderar vi att du uppgraderar till en modern webbläsare som Chrome eller Edge.