IAR Systems förstärker sitt erbjudande genom att utöka IAR Academy till ett globalt utbildningsprogram

Uppsala, Sverige — 27 september, 2013 — IAR Systems är stolta att idag presentera en utvidgning av företagets utbildningsprogram IAR Academy. Tidigare i år lanserades konceptet i Sverige och Tyskland och nu utökas det till USA, Brasilien, Japan och fler länder i Europa.

Marknadens ökade krav på allt mer komplexa system och högpresterande applikationer gör att utvecklare av inbyggda system vill lära sig att maximera sina verktygsinvesteringar och skaffa sig konkurrenskraftiga kunskapsförsprång. Genom att komplettera sitt erbjudande med ett globalt utbildningsprogram erbjuder IAR Systems sina kunder en komplett utvecklingslösning. Det kraftfulla utvecklingsverktyget IAR Embedded Workbench har marknadens bredaste stöd för processorarkitekturer och omfattande teknisk support finns tillgänglig över hela världen. I tillägg till detta tillhandahåller IAR Systems debugprobar och ett stort urval av integrerade verktygslösningar från partners. Detta unika erbjudande ger IAR Systems kunder tillgång till allt som de behöver för att förbättra sin effektivitet, förkorta utvecklingstiden och minska sina kostnader.

IAR Academy riktar sig till såväl nya som erfarna användare av IAR Embedded Workbench. För närvarande finns kursen Getting started för nybörjare inom programmering av inbyggda system, samt de två avancerade kurserna för erfarna utvecklare Efficient programming och Advanced debugging. Alla kurser erbjuder en kombination av expertledda föreläsningar och praktiska övningar. Ytterligare kursämnen, bland annat en kom-igång-kurs om det tillståndsmaskinbaserade verktyget IAR visualSTATE, kommer att läggas till i kursschemat senare i år. Förutom de schemalagda kurserna finns möjlighet till kundanpassade kurser.

”Vi startade IAR Academy för att vi noterade en ökad efterfrågan från våra kunder att fördjupa sina kunskaper inom programmering av inbyggda system och genom det förbättra sin effektivitet”, säger Andreas Wallberg, produktansvarig för IAR Academy. ”Sedan starten har vi fått mycket positiv feedback från kursdeltagare, men även förfrågningar på kurser i andra länder och regioner. Vi svarar nu på dessa förfrågningar genom att utöka vårt kursschema med fler kurstillfällen i fler länder.”

Mer information om IAR Academy och kommande kurstillfällen finns tillgängligt på iar.com/academy.
Se en video om IAR Academy: http://youtu.be/Fz96ct-Rv1g