IAR Systems presenterar IAR Academy On Demand för att möjliggöra flexibilitet i utvecklares lärandeprocess

Stockholm, Sverige – 10 februari 2020 – IAR Systems, en ledande leverantör av programvara för programmering av inbyggda system, presenterar idag IAR Academy On Demand som utökar företagets befintliga tekniska utbildningsprogram med onlinekurser. Onlinekurserna är ett komplement till de schemalagda kurserna som redan finns inom programmet IAR Academy och de IAR Academy-kurser som genomförs på plats hos kund. Med denna utökning gör företaget utbildning mer lätttillgängligt samt ger dagens utvecklare en möjlighet till en mer flexibel lärandeprocess.

”IAR Academy On Demand skapar nya möjligheter för utvecklare globalt eftersom det möjliggör för dem att utöka sina färdigheter varsomhelst och när de vill,” säger Stefan Skarin, VD och koncernchef IAR Systems Group/IAR Systems. ”Våra 37 år på marknaden har gett oss en unik och djup kunskap i utveckling av inbyggda system. Vi är måna om att dela denna kunskap med våra kunder för att hjälpa dem i deras framgång, och vi är därför väldigt glada över att kunna presentera ett utökat erbjudande för IAR Academy. Från och med nu gör vi det ännu lättare för våra kunder att få ut maximalt av den investering de gjort i våra verktyg”. 

Sedan lanseringen av företagets utbildningsprogram 2013 har IAR Academy gett utvecklare en unik möjlighet att utöka sina färdigheter, effektivisera utvecklingsprojekt och därmed lättare kunna möta deadlines. Tack vare IAR Systems globala räckvidd har företag över hela världen gått kurser i ett antal olika ämnen, exempelvis effektiv programmering och avancerad felsökning. IAR Academy On Demand finns tillgängligt i en ny utbildningsportal som ger utvecklare tillgång till utbildning direkt vid deras skrivbord eller när de är på väg någonstans. Portalen erbjuder också möjlighet att registera sig för ett liveseminarium, köpa olika träningsmoduler samt boka utbildning på plats hos kunden. Med IAR Academy On Demand har utvecklare nu ett val att bestämma var och när de vill gå en kurs, med möjligheten att enkelt komma åt referensmaterial om det som de lärt sig.

”Dagens uppkopplade inbyggda system med större användarupplevelser är mer komplexa än någonsin,” säger Vin’D’Agostino, IAR Academy Manager, IAR Systems. ”Att skapa kod som är enkel att underhålla eller att effektivt felsöka ett system kräver djup kunskap kring hur du använder avancerad programvara för inbyggda system. Det utökade IAR Academy-erbjudandet tillgodoser dessa behov och har en  kvalitetsnivå som kan förväntas på en utbildning från IAR Systems. Tillsammans med de schemalagda kurserna och de kurser som genomförs på plats hos kunden ger IAR Academy on Demand en utökad flexibilitet för utvecklare. IAR Academy är så mycket mer än bara utbildning, det är också en resa i lärande”.